Szia világ!

Ez itt az én kis kilátópontom. Szeretném Istent látni...

Friss topikok

 

Ez hát a kezdet. Párom és még sokan mások bíztatására, amit főleg életük példájával adtak, elkezdek írni egy blogot, egy SA-JÁT-BLO-GOT, váu!!! :) Ideje odahagyni a csigaházat ;)

 

Thanks to those souls who inspired the creation of this blog by the teachings of their lives, especially to my friend Jason. I love you All, in the past, present and future. 'TT'

 

2010. március, gyermekfoglalkozás után... a legjobb ránctalanító! :)

March 2010, after a lesson of mine for nursery school kids... the best anti-wrinkle treatment ever! :)

 

 

Nos... khm... hát ezzé lettem :))) Közel harminchoz azért nem is olyan rossz! Ugyi? ;) Foglalkozásomat tekintve ingázok a ,,kirakat könyvtáros"-lelkes gyermekfoglalkozás szervező-írogáló háziasszony között. Végülis... nagyjából így képzeltem el a jövőmet ennyi idősen, ezért hálás lehetek :)

Informatikus Párommal megyeszékhelyen élünk a Dunántúlon /ez ugye egy tudatálllapot :))/, egy szem fiunk a világ legtündéribb kutyusa, de igyekszünk a szárnyunk alatt sok helyet fenntartani! :)

Isten hozott! Mert hiszem, hogy lehet Nélküle is élni... csak én nem szeretnék :)), de hát ez az itt következőkből úgyis kiderül majd, nekem Vele teljes a világ és érezni vélem a jelenlétét itt-ott - mindenütt.

Nyitó idézet? Hmm... Azt hiszem, még mindig ugyanaz, Antoine de Saint-Exupéry, alias Antoine :) írja Az ember földje c. könyvének első oldalán /nyugi, azért többit is elolvastam párszor ;)/:

 

,,Mindig szemem előtt van az első argentínai éjszakai repülőutam képe; komor éjszaka volt, s mint csillagok, egyedül a síkság ritka, szétszórt fényei ragyogtak benne.

A homálynak ebben a tengerében mindegyikük egy-egy öntudat csodájáról adott hírt. Az egyik családi tűzhelynél olvastak, tűnődtek, vallomásokat mondtak. A másikban talán a tér roppant mélységeit kutatták, a fáradó elme az Androméda csillagképein borongott. És amott a szerelem lobogott. A messzeségben mindenütt tüzek villantak, táplálékukat követelték, fénylők vagy szerények, mint a költőé, tanítóé vagy az ácsé. De mennyi zárt ablak ezek között az élő csillagok között, mennyi kialudt csillag; mennyi alvó ember...

Meg kell kísérelnünk, hogy találkozzunk. Meg kell kísérelnünk, hogy kapcsolatot találjunk e puszták végtelenjén lobbanó tüzek némelyikével."

 

Szeretettel ölellek:

Titi

 

 

Címkék: bemutatkozás introduction

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://titi.blog.hu/api/trackback/id/tr541853154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása